Google AdWords uitbesteden?

Met Google Adwords, tegenwoordig Google Ads genoemd, bereik je jouw doelgroep doeltreffend op het juiste moment in de customer journey. Tenminste, als je Google AdWords strategisch inzet en je campagnes slim en consequent optimaliseert. Google AdWords uitbesteden aan gespecialiseerde e-commerce marketeers? Lees dan verder.

10+ jaar AdWords ervaring

Onze Google AdWords specialisten kennen de ins en outs van het advertentieplatform als geen ander. Wij zorgen dat jij optimaal rendement haalt uit je advertentiebudget en dat je boodschap doeltreffend en op het juiste moment in de customer journey zichtbaar is. Door onze 10+ jaar Google AdWords ervaring hebben wij een eigen werkwijze in online adverteren ontwikkelt die bewezen effectief is.

 

 

Waarom Google AdWords uitbesteden bij Evoworks?

Onze gecertificeerde specialisten boosten jouw AdWords performance:

  • Gestructureerde en bewezen Google AdWords aanpak
  • Rendement als uitgangspunt
  • Google Premier Partner en Google CSS Partner
  • Werken met scripts, slimme Google Shopping regels
  • Proactieve Google Adwords specialisten
  • Een eigen effectieve werkwijze
Sparren over jouw Google AdWords performances?

Waarom investeren in Google Adwords?

Een ijzersterke e-commerce marketing strategie is de basis voor een webshop. Om online stappen te maken moet er een duidelijke route uitgezet worden. Bij het uitzetten van deze route moet er aanvullend in kaart worden gebracht welke kanalen en middelen hiervoor gebruikt gaan én kunnen worden. Hier moeten ook strategische keuzes in gemaakt worden. Naast zaken als attributie, prijsstrategie, user experience en feed management, kan Google AdWords niet ontbreken in een ijzersterke e-commerce marketing strategie. De precieze invulling van Google AdWords hangt af van je doelstellingen en waar de kern van de strategie ligt, of moet komen te liggen. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van deze doelstellingen. Zo bepalen we samen hoe Google AdWords voor jouw webshop het beste ingezet kan worden.

Oog op rendement

Google AdWords is voor veel webshops een performance kanaal waarmee op de korte termijn online groei gerealiseerd kan worden in zowel rendement als omzet. We werken vanuit segmentatie en steevast op basis van rendement. Dit is ons uitgangspunt. Voor jou is het te allen tijde inzichtelijk hoeveel een geïnvesteerde euro in Google AdWords oplevert. Heb je zelf nog geen idee wat voor jou een goed rendement is of waar je naartoe zou willen werken? Wij zijn ook de juiste partij als je op zoek bent naar advies omtrent je online marketing strategie. Google AdWords uitbesteden en meer weten over hoe wij werken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Automatisering voor het beste resultaat

Automatisering bespaart tijd. Deze gouden regel geldt ook voor automatiseren binnen Google AdWords. Bij het opzetten van campagnes kijken wij altijd of het geautomatiseerd kan worden. Wij zijn ons bewust van de noodzaak van automatisering, smart bidding en machine learning. We werken met scripts, bouwen geautomatiseerde campagnes en leren van experimenteren met geautomatiseerde biedstrategieën.

Google Adwords uitbesteden aan Evoworks

Benieuwd hoe Google AdWords het beste ingezet kan worden binnen jouw e-commerce marketing strategie en op basis van jouw (gedefinieerde) doelstellingen? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben 10+ jaar Google AdWords ervaring en zijn gespecialiseerd in online adverteren voor webshops.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.