SUCCESVOLLE MARKTUITBREIDINGEN

Ga je jouw webshop uitbreiden naar het buitenland zoals Frankrijk, Duitsland, de UK of Spanje? Jouw succesvolle concept in Nederland biedt niet per definitie garanties in andere landen. Dit komt door cultuurverschillen, andere wet- en regelgeving, taal, standaarden en meer. Na ruim 12 jaar ervaring binnen e-commerce marketing en marktuitbreiding van vele van onze klanten, weten we hoe je dit succesvol aanpakt. 

We helpen je graag de grens over!

Duitsland

Frankrijk

Spanje

UK

België

Europa

Dichtbij, maar toch ver weg

Met de huidige infrastructuur is uitbreiding naar grotere afzetmarkten een goede groeistrategie. Veel ondernemers beseffen vaak alleen niet dat hun marketing strategie die in Nederland succesvol is, in andere landen roemloos ten onder kan gaan. Zelfs wanneer de reisafstand kort is, is de cultuur in ieder land wezenlijk anders. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het online zoekgedrag naar je producten. Voor we marketingkanalen in het nieuwe land inzetten, starten we eerst altijd met een gedegen marktonderzoek, stellen de strategie vast en bepalen de tactiek per verkeerskanaal.

Als internationaal online marketing bureau zetten we native e-commerce marketeers voor de internationalisering van je webshop in. Onze Nederlandstalige en native Duitse en Spaanse e-commerce marketeers helpen je met je online marketing strategie en de uitvoering binnen West-Europa. 

Actief in

 

 • Duitsland
 • België
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Scandinavië
 • Spanje
Neem contact op

Marktuitbreiding op basis van onderzoek

Hoe is de online concurrentie en de zoekvraag in het land waar je jouw webshop wilt uitbreiden? De interne en externe factoren brengen we voor je in kaart. Wat is jouw onderscheidende vermogen? Hoe kunnen we je webshop positioneren binnen het ’nieuwe’ concurrentieveld? Op basis van dit marktonderzoek bespreken we het marketingbudget, de doelstellingen en de verwachtingen. Vervolgens stellen we een online strategie en een plan van aanpak per marketingkanaal op. Zo ontstaat een duidelijke koers om samen de nieuwe e-commerce markt te veroveren!

Succesvol internationaal gaan

Doen we enkel je marktonderzoek of besteed je jouw volledige e-commerce marketing bij ons uit? Je kunt het volgende van ons verwachten:

 • Pro-actief op strategisch en uitvoerend niveau
 • Omzetgroei én rendement als basis van onze samenwerking
 • Native Duitse en Spaanse e-commerce marketeers
 • Data georiënteerd marktonderzoek
 • Specialisten binnen B2B, B2C en omnichannel

Wil je succesvol één of meerdere van deze nieuwe markten betreden? Of meer rendement en omzet uit je huidige online marketing halen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast advies en online strategie voor binnen- en buitenland, kun je ook bij ons terecht voor de inzet van je marketingkanalen. Zoals online adverteren, Amazon marketing en conversie optimalisatie. Of bekijk alle e-commerce marketing diensten.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.