Referenties van Klanten

Om samen met de klant naar topposities te stijgen in hun branche, is een goede samenwerking en een goed vertrouwen van belang. Om deze samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen vinden wij het belangrijk om naar onze klanten te luisteren. Bij Evoworks staat de klant altijd centraal, maar denkt de klant daar ook zo over? Om hierachter te komen, hebben we aan onze klanten gevraagd wat ze van onze samenwerking en werkzaamheden vinden. De reacties die wij van klanten krijgen, zijn reacties om trots op te zijn! Hieronder staan quotes van enkele klanten van ons.

“Fijne samenwerking” – Drukland

Fijne samenwerking. Vriendelijke en zeer kundige medewerkers. Voor vragen heb je een vast contactpersoon die je gelijk verder helpt. Door middel van een strakke planning worden doelen snel gerealiseerd. Kortom ik kan Evoworks aan iedereen aanbevelen.

Thijs Hebels (Online marketeer), Drukland

“Koppositie bereikt” – Maxifleur

Tijdens de professionalisering van onze webshop is Evoworks als marketing partner al vroeg in beeld gekomen. De samenwerking heeft er sterk toe bijgedragen dat we in onze branche in de Benelux een koppositie hebben bereikt. De internationale expansie begint nu ook zijn vruchten af te werpen, waarbij Evoworks een belangrijke rol blijft spelen!

Michael Kamper (Eigenaar), Maxifleur

“Vriendelijke medewerkers met concrete afspraken” – Toolnation

Vriendelijke medewerkers met concrete afspraken.
Reageren snel als er wijzigingen aangebracht moeten worden.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Evoworks.

Raymond Dirks (Eigenaar), Toolnation

“Een stijgende lijn in de verkopen.” – HBMonique

De samenwerking met Evoworks was heel erg goed, we zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Er is met een geheel andere blik naar de webshop gekeken en daaruit zijn heel veel goede adviezen gekomen. We zien nu ook een stijgende lijn in de verkopen. Dit is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Evoworks is echt aan te bevelen.

Marco Hondebrink (Eigenaar), HBMonique

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.