ShowcaseMarington

Marington.nl is dé webshop voor stijlvolle dames- en herentassen. De groei in omzet stagneerde en in de ROI zat al een tijdje geen verbetering. Samen met Marington.nl is een nieuwe strategie opgezet waarbij we allereerst het onderscheidend vermogen van de webshop onder de loep namen.

Bekijk case

ShowcaseToolnation

Toolnation is de grootste webwinkel op het gebied van gereedschap. Met ruim 40.000 producten heeft Toolnation een uniek en volledig assortiment van accu en elektrisch gereedschap. Het bedrijf biedt vele bekende en minder bekende merken gereedschap aan. Waaronder Festool, Makita…

Bekijk case

ShowcaseSchleich-Store

Seuren Health verkoopt zowel voedingssupplementen (op Seurenhealth.com) als poppetjes van het merk Schleich (op animals-toys.nl). Sinds augustus 2014 verzorgt Evoworks online marketing voor Seuren. In deze case ….

Bekijk case

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.