Magento SEO

Ondanks het mooie platform dat Magento is valt er op zoekmachine optimalisatie gebied nog wel veel aan te winnen.
Zo zijn er enkele technische verbeteringen mogelijk waardoor de webshop door Google veel meer gewaardeerd wordt. Wij kunnen voor jou Magento SEO inzetten.

Technische verbeteringen SEO voor Magento

Op het gebied van technische verbeteringen zijn er mogelijkheden om dubbele indexatie te voorkomen. Dit gebeurt namelijk met de standaard versie van Magento. Tevens staan de (erg) belangrijke header tags niet juist ingesteld, waardoor belangrijke SEO mogelijkheden niet optimaal benut worden.

Ook staan er enkele instellingen standaard niet juist ingesteld in Magento, waardoor jouw webshop SEO technisch wellicht niet helemaal goed is ingericht.

“Uw Magento SEO uitbesteden? Wij zijn specialist op gebied van zoekmachine optimalisatie voor Magento. Wij helpen je bij een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines met het oog op het behalen van een optimaal rendement.”
Bas Linders, E-commerce marketeer

Je Magento SEO uitbesteden? Neem contact met ons op!

+31 (0)85 2100 818

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken direct je webshop. We vertellen je graag over de SEO technische mogelijkheden van je webshop en op welke aspecten een hoger rendement behaald kan worden.

Optimalisatie Magento

Naast technische optimalisatie moet Magento ook inhoudelijk geoptimaliseerd worden voor nog betere vindbaarheid. Hierbij moet je denken aan de belangrijke zoekwoorden maar ook de longtail zoekwoorden als de producten zelf. Als dit traject goed uitgevoerd wordt en de vindbaarheid optimaal is zorgt de Magento webshop voor mooie omzetcijfers.

Magento SEO

Magento SEO is cruciaal om van jouw webshop een succes te maken en maximaal resultaat uit je shop te halen. Zoekmachine optimalisatie is de meest renderende manier van online marketing voor een webshop. Wij helpen je graag bij je Magento SEO vraagstukken. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies inzake de optimalisatie van jouw webshop.

magento seo uitbesteden - online marketing