Magento SEO

Ondanks het mooie platform dat Magento is valt er op zoekmachine optimalisatie gebied nog wel veel aan te winnen.
Zo zijn er enkele technische verbeteringen mogelijk waardoor de webshop door Google veel meer gewaardeerd wordt. Wij kunnen voor jou Magento SEO inzetten.

SEO voor Magento

Technische verbeteringen SEO voor Magento! Op het gebied van technische verbeteringen zijn er mogelijkheden om dubbele indexatie te voorkomen. Dit gebeurt namelijk met de standaard versie van Magento. Tevens staan de (erg) belangrijke header tags niet juist ingesteld, waardoor belangrijke SEO mogelijkheden niet optimaal benut worden.

Ook staan er enkele instellingen standaard niet juist ingesteld in Magento, waardoor jouw webshop SEO technisch wellicht niet helemaal goed is ingericht.

Magento SEO uitbesteden?

Optimalisatie Magento

Naast technische optimalisatie moet Magento ook inhoudelijk geoptimaliseerd worden voor nog betere vindbaarheid. Hierbij moet je denken aan de belangrijke zoekwoorden maar ook de longtail zoekwoorden als de producten zelf. Als dit traject goed uitgevoerd wordt en de vindbaarheid optimaal is zorgt de Magento webshop voor mooie omzetcijfers.

Magento SEO

Magento SEO is cruciaal om van jouw webshop een succes te maken en maximaal resultaat uit je shop te halen. Zoekmachine optimalisatie is de meest renderende manier van online marketing voor een webshop. Wij helpen je graag bij je Magento SEO vraagstukken. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies inzake de optimalisatie van jouw webshop.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.