ONLINE MARKETING ADVIES

Een solide e-commerce marketing strategie is de basis voor online succes.

ONLINE MARKETING ADVIES

Wanneer de strategie gedefinieerd is begint de implementatie. Bij de implementatie komen diverse e-commerce marketing werkzaamheden kijken, denk bijvoorbeeld aan de inzet van de online marketing kanalen. Wij hebben 12+ jaar ervaring met trajecten van dit kaliber. Naast de full service (van strategie tot implementatie) aanpak kunnen wij jou ook enkel online marketing advies geven op strategisch niveau. Wij zijn transparant en denken proactief mee om samen het beste resultaat te behalen.

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 1 1117

ONLINE MARKETING ADVIES VOOR SUCCES

Een aantal onderdelen waarover we jou kunnen adviseren op het gebied van online marketing zijn:

  • Marktonderzoeken naar online zoekgedrag
  • Realistische en pragmatische plannen van aanpak
  • Segmentatiestrategieën
  • E-commerce marketing strategie
  • Benieuwd op welk gebied wij jou het beste kunnen voorzien van online marketing advies? Hoe wij jouw e-commerce business kunnen laten groeien? Neem dan gerust eens contact met ons op.

DOORLOPEND ONLINE MARKETING ADVIES?

Naast online marketing advies kun je ook voor de volledige uitvoering van jouw online marketing strategie bij ons terecht. Bekijk hier al onze e-commerce marketing diensten. Tijdens een doorlopend online marketing adviestraject krijg je een e-commerce professional toegewezen die je ondersteunt bij het maken van strategische keuzes. Wil je meer weten over (doorlopend) online marketing advies? Neem dan eens contact met ons op om te praten over de mogelijkheden en de kansen voor jouw webshop.

Neem contact op

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 2 23644

EVOWORKS DIENSTEN

Wij bieden een breed scala aan operationele diensten die je helpen het maximale uit jouw webshop te halen.

NIEUWSBRIEF

SAMEN DE MAXIMALE POTENTIE UIT JOUW WEBSHOP HALEN?