Online marketing uitbesteden

Vindbaarheid op het internet is het bestaansrecht van webshops. Online marketing is daarbij voor iedere webshop een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Je kunt vaak al veel zelf uitvoeren om een webshop beter binnen de markt te positioneren. Er zijn veel factoren die bepalend zijn voor het succes van je webshop. Ken je die factoren? Ben je altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen? Vaak wordt hier twijfelend op geantwoord. Kies daarom voor Evoworks: een proactieve partner met 10+ jaar online marketing ervaring.

Een professionele e-commerce partner

Online marketing is een aanhoudend proces. Het is voor webshops onmogelijk om de veranderingen in de markt voortdurend te monitoren en voor de eigen webshop correct te interpreteren en implementeren. Daar maakt Evoworks juist het verschil. Wij signaleren veranderingen en zorgen er tijdens het online marketing uitbestedingstraject voor dat je die voorsprong behoudt.

Heb je met je webshop ambities? Wil je verder groeien en meer rendement behalen? Ben je op zoek naar een professionele e-commerce partner aan wie je online marketing kunt uitbesteden? We leggen je hieronder stap voor stap uit hoe het uitbesteden van je online marketing aan Evoworks in zijn werk gaat.

Waarom Evoworks?

Strategische vraagstukken waar wij jou in kunnen ondersteunen:

 • Waarom koopt de klant bij jou of juist de concurrent?
 • Wat is jouw onderscheidend vermogen?
 • Zijn er USP´s? Vindt de bezoeker dat ook?
 • Hoe zorg je ervoor dat bezoekers klanten worden?
 • Wat doe je met bezoekers die de webshop verlaten?
 • Uit welk productsegment valt meer te behalen?
 • Welk segment heeft het slechtste rendement?
Neem contact met ons op

Geen gouden bergen, Gezonde omzetgroei

Dit zijn pas enkele vraagstukken waarin wij jou kunnen ondersteunen. Er zijn er natuurlijk veel meer. Laat je verrassen door onze werkwijze, geen loze beloftes of gouden bergen beloven. Gezonde omzetgroei realiseren met meer rendement. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is wel waar wij ons op gaan focussen.

E-commerce marketing samenwerking

Iedere samenwerking op het gebied van e-commerce marketing beginnen we met een voortraject. Dit voortraject hebben we in de afgelopen jaren ontwikkeld en geoptimaliseerd. In deze fase wordt de fundering gelegd voor een langdurige samenwerking. We starten met het bepalen van de online strategie. Een goede strategie maakt het verschil tussen wel of geen resultaat.

Nadat dit voortraject is afgerond, de doelen zijn bepaald en de strategie is gekozen gaan we van start met de daadwerkelijke uitvoering van de e-commerce marketing werkzaamheden. Vanaf dit moment zal alles in het teken staan van het behalen van de doelstellingen en daarmee het oogsten van (online) marketingresultaten, veelal gemeten in omzetgroei en rendementsverbeteringen.

Modulair werken

Om voor iedere samenwerking het overzicht te bewaren, werken we modulair. Op deze manier kunnen wij de bijbehorende verantwoordelijkheden voor alle betrokken partijen optimaal afbakenen.

Bij elke samenwerking worden altijd de modules online strategie, projectmanagement en web analytics ingezet. Deze modules leggen het fundament voor een succesvolle samenwerking. Hiermee kunnen we zorg dragen voor een doorlopende strategische ondersteuning, een zorgvuldige manier van projectmanagement en hebben we tijd voor het analyseren van de verzamelde statistieken. Andere in te zetten e-commerce modules zoals SEO en SEA zijn afhankelijk van de wensen van de webshop en de uitkomsten van het voortraject.

Onze e-commerce modules

De volgende modules bieden wij aan: 

 • SEA
 • SEO
 • Remarketing
 • E-mail marketing
 • Social media marketing
 • Affiliate marketing
 • Vergelijkingssites
 • Linkbuilding
 • Conversie optimalisatie (CRO)
 • Rapportage

Online marketing volledig uitbesteden

We kunnen jouw online marketing werkzaamheden geheel uit handen nemen of slechts enkele onderdelen. Wanneer je het volledig uit handen laat nemen zullen we op strategisch vlak meedenken. Het onderscheidend vermogen, de positie in de markt, de doelgroep en de concurrentie zijn uiterst belangrijk. Deze zaken vormen de fundering tot succes. Dit is daarom vaak ook de enige eis die we stellen aan een nieuw project. Er moet onderscheidend zijn in de markt voordat wij succes voor jouw webshop kunnen boeken. Uiteraard helpen we om deze onderscheidende elementen tot op de bodem uit te zoeken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Slechts één onderdeel uitbesteden?

We zien bovengenoemde onderdelen als één geheel voor de online marketing van een webshop. Synergie tussen deze onderdelen is dan ook erg belangrijk. Volledige online marketing uitbesteden is daarom ook vaak ons advies. Heb je toch behoefte aan het uitbesteden van slechts één of meerdere online marketing onderdelen, dan is dat ook mogelijk.

Wil je bijvoorbeeld alleen je AdWords werkzaamheden uitbesteden dan kan dat. We bouwen en optimaliseren de AdWords campagnes dan volledig voor je. Uiteraard is het succes van AdWords campagnes afhankelijk van een totale strategie. We zullen dan ook altijd meedenken op meerdere vlakken, maar de uitvoerende werkzaamheden zullen dan alleen voor het gekozen onderdeel zijn.

Wil je meer weten of online marketing uitbesteden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op eens te praten over de mogelijkheden voor jouw webshop.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.