Online Marketing Uitbesteden

Het is voor webshops onmogelijk om de veranderingen in de markt voortdurend te monitoren en voor de eigen webshop correct te interpreteren en implementeren. Daar maakt Evoworks juist het verschil.

Besteed je marketing uit

Online marketing is een aanhoudend proces. Wij signaleren veranderingen en zorgen er tijdens het online marketing uitbestedingstraject voor dat je die voorsprong behoudt. Heb je met je webshop ambities? Wil je verder groeien en meer rendement behalen? Ben je op zoek naar een professionele e-commerce partner aan wie je online marketing kunt uitbesteden? We leggen je hieronder stap voor stap uit hoe het uitbesteden van je online marketing aan Evoworks in zijn werk gaat.

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 1 1721

PROFESSIONELE PARTNER

Iedere samenwerking op het gebied van e-commerce marketing beginnen we met een voortraject. In deze fase wordt de fundering gelegd voor een langdurige samenwerking. We starten met het bepalen van de online strategie. Een goede strategie maakt het verschil tussen wel of geen resultaat. Nadat dit voortraject is afgerond, de doelen zijn bepaald en de strategie is gekozen gaan we van start met de daadwerkelijke uitvoering van de e-commerce marketing werkzaamheden. Vanaf dit moment zal alles in het teken staan van het behalen van de doelstellingen en daarmee het oogsten van (online) marketingresultaten, veelal gemeten in omzetgroei en rendementsverbeteringen.

Kickoff3 191204 133947

ONLINE MARKETING VOLLEDIG UITBESTEDEN

We kunnen jouw online marketing werkzaamheden geheel uit handen nemen of slechts enkele onderdelen. Wanneer je het volledig uit handen laat nemen zullen we op strategisch vlak meedenken. Het onderscheidend vermogen, de positie in de markt, de doelgroep en de concurrentie zijn uiterst belangrijk. Deze zaken vormen de fundering tot succes. Dit is daarom vaak ook de enige eis die we stellen aan een nieuw project. Er moet onderscheidend zijn in de markt voordat wij succes voor jouw webshop kunnen boeken. Uiteraard helpen we om deze onderscheidende elementen tot op de bodem uit te zoeken wanneer je daar behoefte aan hebt.

SLECHTS ÉÉN ONDERDEEL UITBESTEDEN?

We zien bovengenoemde onderdelen als één geheel voor de online marketing van een webshop. Synergie tussen deze onderdelen is dan ook erg belangrijk. Volledige online marketing uitbesteden is daarom ook vaak ons advies. Heb je toch behoefte aan het uitbesteden van slechts één of meerdere online marketing onderdelen, dan is dat ook mogelijk.

Wil je bijvoorbeeld alleen je AdWords werkzaamheden uitbesteden dan kan dat. We bouwen en optimaliseren de AdWords campagnes dan volledig voor je. Uiteraard is het succes van AdWords campagnes afhankelijk van een totale strategie. We zullen dan ook altijd meedenken op meerdere vlakken, maar de uitvoerende werkzaamheden zullen dan alleen voor het gekozen onderdeel zijn.

Evoworks Diensten

Wij bieden een breed scala aan operationele diensten die je helpen het maximale uit jouw webshop te halen.

Nieuwsbrief

SAMEN DE MAXIMALE POTENTIE UIT JOUW WEBSHOP HALEN?