De Raad van Advies

Maximaal succes uit een organisatie kun je alleen bereiken door kennis, kunde en ervaringen te bundelen. De directie van Evoworks maakt daarom dankbaar gebruik van een Raad van Advies bestaande uit drie ervaringsdeskundigen. Drie keer per jaar komt De Raad van Advies samen met de directie om de afgelopen periode te evalueren en de korte en lange termijn te toetsen.

Tussentijds worden vraagstukken die soms voorkomen binnen de organisatie bij één of alle Raad van Advies-leden voorgelegd om een externe mening cq. expertise in te winnen. De raad bestaat uit twee ondernemers die al sinds begin jaren 80 actief zijn en een hoofddocent die gespecialiseerd is in business- en organisatie groei. De raad bestaat sinds begin 2015 en heeft al veel ondersteuning geboden. De toegevoegde waarde voor onze organisatie maar daarnaast ook onze opdrachtgevers en partners is enorm. Wij zijn hen alle drie dan ook voortdurend enorm dankbaar voor hun toegewijde inzet.

Hieronder stellen we graag de Raad van Advies voor:

Gerrit VisserGerrit SchootenMenno Buys
Gerrit Visser is sinds 1986 ondernemer. Gerrit heeft in deze periode 2 maal met succes een bedrijf opgezet. Mede door de actieve online marketing waren deze bedrijven succesvol. De afgelopen jaren was hij actief als interim manager. Zijn 30 jarige ondernemers ervaring, kennis en kunde is zeer bruikbaar in de breedste zin van het woord.Gerrit Schrooten is hoofddocent en tutor aan de Saxion Hogeschool. Daar is hij onder andere nauw betrokken bij de ondernemersgerichte- en economische opleidingen. Van zijn brede kennis inzake managementstrategie en ervaringen in doorgroei van een organisatie maken wij dankbaar gebruik van.Menno Buys heeft ruim 30 jaar ondernemerservaring, hierdoor is hij gepokt en gemazeld in de Nederlandse en internationale zakenwereld. Zijn ervaringen en adviezen deelt hij dan ook met plezier met het managementteam van Evoworks.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.