Waar werken wij?

Het kantoor van Evoworks is gevestigd in de stad Arnhem. Het is centraal gelegen: in hartje centrum en op loopafstand van centraal station. Je kunt ons kantoor dus prima bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Daarnaast ligt het op een steenworp afstand van park Sonsbeek, waar we regelmatig met alle collega’s een luchtje scheppen in de pauze.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in het pand dat van oudsher de Nederlandse Bank huisvestte. Het pand is volledig gerenoveerd en beschikt over voldoende ruimtes om te vergaderen en te sparren. We nodigen je daarom ook graag uit op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek, vergadering, sparsessie en natuurlijk een lekker kopje koffie.

Parkeren?

Aangezien het Evoworks kantoor in het centrum van Arnhem ligt, geldt er hier overal betaald parkeren. De dichts bijzijnde parkeergarage is de Musisgarage (Velperbinnensingel 2). Wanneer je een afspraak met ons hebt, zullen wij ervoor zorgen dat de kosten voor het parkeren in deze garage vergoed worden.

Hoofdkantoor

Gelegen in de groene stad Arnhem

Velperplein 8,
6811 AG Arnhem
+31 (0)85 - 210 0818
 

Kantoor Amsterdam

Herengracht 282
1016 BX Amsterdam

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.