Onze partners

Doelstellingen van onze klanten bereiken we door met vakspecialisten te werken. Wij kunnen niet alles zelf, dat willen we ook niet; we willen doen waar we goed in zijn. Aangezien voor een succesvolle webshop of website een breder pallet aan diensten nodig is dan wij bieden, hebben wij ons partnernetwerk. Aan ons partnernetwerk besteden we werk uit en helpen we andere bedrijven die aan ons uitbesteden.

Partner van Evoworks

Evoworks biedt meerdere mogelijkheden om partner te worden. De uiteindelijke doelstelling van elk partnership is dat alle partijen hier beter van worden. De klant, Evoworks en de partner moeten voordelen halen uit een samenwerking. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om partner van Evoworks te worden.

Mogelijkheden als partner

Directe samenwerking
Hierbij werken wij onder onze eigen naam, in opdracht van de partner. Hierbij kun je gebruik maken van ons portfolio, onze geregistreerde merknamen en logo’s. Zo kun je onze expertise direct inzetten en kun je efficiënter te werk gaan.

Uiteraard bieden wij bij een directe samenwerking ook ondersteuning ter bevordering van je eigen online marketing.

Kennisdeling
Als specialist op het gebied van e-commerce marketing voor webshops, weten we alles over e-commerce marketing voor webshops. Zoals het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ al zegt, is e-commerce marketing voor webshops onze specialiteit en blijven we ons hier verder in ontwikkelen. Om onze klanten toch verder te kunnen helpen bij vraagstukken over hosting, webdesign, webbouw, psp’s, logistiek, klantenservice en keurmerken zetten we partnerships op met partijen die ook onze visie uitdragen.

Partner worden?

Wij zijn partner van

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.