Onze partners

Doelstellingen van onze klanten bereiken we door met vakspecialisten te werken. Wij kunnen niet alles zelf, dat willen we ook niet; we willen doen waar we goed in zijn. Aangezien voor een succesvolle webshop of website een breder pallet aan diensten nodig is dan wij bieden, hebben wij ons partnernetwerk. Aan ons partnernetwerk besteden we werk uit en helpen we andere bedrijven die aan ons uitbesteden.

Partner van Evoworks

Evoworks biedt meerdere mogelijkheden om partner te worden. De uiteindelijke doelstelling van elk partnership is dat alle partijen hier beter van worden. De klant, Evoworks en uw eigen bureau moeten voordelen halen uit een samenwerking. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om partner van Evoworks te worden.

samenwerking evoworks

Uw mogelijkheden als partner

Directe samenwerking

Hierbij werken wij onder onze eigen naam, in opdracht van u. U kunt hierbij gebruik maken van ons portfolio, onze geregistreerde merknamen en logo’s. Zo kunt u onze expertise direct inzetten en kunt u efficiënter te werk gaan. Uiteraard bieden wij bij een directe samenwerking ook ondersteuning ter bevordering van uw eigen online marketing.

White label samenwerking

Hierbij handelt u geheel onder uw eigen naam en weten uw opdrachtgevers niet van ons bestaan. U kunt met deze samenwerking volledig onder eigen naam de diensten aanbieden en uw dienstenaanbod verbreden. Uw klant staat alleen met u in contact. Wij voeren, met u als tussenpersoon, alle gewenste werkzaamheden van de klant op de achtergrond uit. Uiteraard bieden wij ook ondersteuning voor uw eigen online marketing.

Wij zijn partners van:

Ook partner worden?

Heeft u interesse om partner te worden? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

OF BEL: 085 210 0818