SEO advies

Een goede inzet van zoekmachine optimalisatie bestaat uit meer dan alleen wat goede pagina titels, meta descriptions en het schrijven van goede teksten.

neem contact op!

SEO ADVIES

We zien vaak dat bedrijven zelf starten met het uitvoeren van SEO werkzaamheden. Er is online natuurlijk meer dan genoeg informatie voorhanden om zelf aan de slag te gaan. Maar wat doe je als je na verloop van tijd nog geen resultaat ziet van je uitgevoerde werkzaamheden? Een goede inzet van zoekmachine optimalisatie bestaat uit meer dan alleen wat goede pagina titels, meta descriptions en het schrijven van goede teksten.

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 1 1428

STRATEGISCH PLAN TOT CONCRETE UITVOERING

Om erachter te komen wat er verbeterd moet worden om resultaat te behalen is SEO advies van een SEO specialist noodzakelijk. Bij Evoworks hebben we kennis in huis waarmee we kunnen achterhalen waar de problemen liggen.

Uiteraard is het achterhalen van de problemen niet het enige dat noodzakelijk is. Een strategisch plan maken over hoe je deze informatie moet vertalen in de praktijk is een tweede. Hierbij heb je SEO advies nodig van een expert die het grote geheel blijft zien.

SEO ADVIES VOOR WEBSHOPS

Waarom SEO uitbesteden of voor SEO advies aankloppen bij Evoworks?

  • 12+ jaar SEO ervaring met een eigen efficiënte SEO werkwijze voor webshops
  • Volledige gespecialiseerd in online marketing voor webshops
  • Proactief en transparant SEO bureau
  • Google Premier Partner & Google CSS Partner
  • Ervaring en bewezen resultaat met het opschalen van SEO trajecten naar het buitenland

VEELVOORKOMENDE SEO PROBLEMEN

Uit de praktijk hebben we ondervonden dat veel bedrijven het lastig vinden om te achterhalen waar SEO problemen ontstaan en hoe deze opgelost moeten worden. De theorie vertalen naar de praktijk wordt in veel gevallen als te ingewikkeld gezien. SEO problemen die we regelmatig terug zien komen zijn onder andere:

  • Pagina’s die ranken in de zoekresultaten op verkeerde zoektermen
  • Technische basis (SEO techniek) is niet op orde terwijl juist deze problemen in veel gevallen redenen zijn voor slechte rankings
  • Te weinig kwalitatieve externe links waardoor de webshop achterloopt op het gebied van autoriteit

SEO UITBESTEDEN?

Op zoek naar SEO advies en een e-commerce marketing bureau om SEO werkzaamheden uit te besteden? Wij kunnen alles op het gebied van SEO voor je uit handen nemen, maar kunnen je bijvoorbeeld ook helpen met je online marketing strategie. Wil je meer weten of SEO uitbesteden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden voor jouw webshop.

Neem contact op

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 3 02790

EVOWORKS DIENSTEN

Wij bieden een breed scala aan operationele diensten die je helpen het maximale uit jouw webshop te halen.

NIEUWSBRIEF

SAMEN DE MAXIMALE POTENTIE UIT JOUW WEBSHOP HALEN?