Shopping Today 2018

Op 20 september 2018 vindt het jaarlijkse evenement Shopping Today weer plaats in DeFabrique in Utrecht. Met het thema “Level up your e-commerce skills” zorgt Shopping Today voor inspirerende maar vooral praktische sessies. Dit jaar worden naar schatting 1.300 bezoekers verwacht op hét evenement voor e-commerce professionals. Evoworks zal voor het derde jaar op rij aanwezig zijn als case partner.

Doelgroep

Shopping Today is een leerzaam en inspirerend kennisevenement voor de beginnende webshop ondernemer tot  content marketeer of financieel directeur. Shopping Today biedt een programma voor elk niveau of interessegebied.

Locatie

Shopping Today vindt wederom plaats in DeFabrique in Utrecht. DeFabrique is een oude mengvoederfabriek met authentieke details, alleen deze locatie is al een lust voor het oog! Op 20 september 2018 staat deze schitterende locatie vol met e-commerce professionals en kun je hier  diverse interessante sessies volgen.

Programma

Tijdens Shopping Today kun je kiezen uit meer dan 40 kennissessies en praktijkcases. Bekijk het actuele programma van Shopping Today op http://shoppingtoday.nl/programma/. Dankzij de inspirerende sessies en praktijkcases ben je weer helemaal bij in deze razendsnel ontwikkelende e-commerce branche.

Om half negen gaan de deuren van Shopping Today open waarna het event om half 10 wordt geopend door Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org. Vervolgens worden er diverse kennissessies gegeven en kun je tussendoor rondlopen en verschillende stands bezoeken. De afsluiting van Shopping Today is om 17.10u waarna een netwerkborrel de echte afsluiter van dit event is.

Evoworks op Shopping Today

Ook dit jaar zal Evoworks een kennissessie verzorgen op Shopping Today. Als partner van Thuiswinkel en casepartner van Shopping today staan we op plek nummer 12 in Loods 6. Kom gerust langs voor meer informatie over Evoworks of onze e-commerce marketing diensten.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.