Shopping Today 2018

Op 20 september 2018 vindt het jaarlijkse evenement Shopping Today weer plaats in DeFabrique in Utrecht. Met het thema “Level up your e-commerce skills” zorgt Shopping Today voor inspirerende maar vooral praktische sessies. Dit jaar worden naar schatting 1.300 bezoekers verwacht op hét evenement voor e-commerce professionals. Evoworks zal voor het derde jaar op rij aanwezig zijn als case partner.

Doelgroep

Shopping Today is een leerzaam en inspirerend kennisevenement voor de beginnende webshop ondernemer tot  content marketeer of financieel directeur. Shopping Today biedt een programma voor elk niveau of interessegebied.

Locatie

Shopping Today vindt wederom plaats in DeFabrique in Utrecht. DeFabrique is een oude mengvoederfabriek met authentieke details, alleen deze locatie is al een lust voor het oog! Op 20 september 2018 staat deze schitterende locatie vol met e-commerce professionals en kun je hier  diverse interessante sessies volgen.

Programma

Tijdens Shopping Today kun je kiezen uit meer dan 40 kennissessies en praktijkcases. Bekijk het actuele programma van Shopping Today op http://shoppingtoday.nl/programma/. Dankzij de inspirerende sessies en praktijkcases ben je weer helemaal bij in deze razendsnel ontwikkelende e-commerce branche.

Om half negen gaan de deuren van Shopping Today open waarna het event om half 10 wordt geopend door Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org. Vervolgens worden er diverse kennissessies gegeven en kun je tussendoor rondlopen en verschillende stands bezoeken. De afsluiting van Shopping Today is om 17.10u waarna een netwerkborrel de echte afsluiter van dit event is.

Evoworks op Shopping Today

Ook dit jaar zal Evoworks een kennissessie verzorgen op Shopping Today: "Innoveren en uitproberen; hoe een CRO strategie heeft geleid tot 90% groei (voor het tweede jaar op rij)"
Is de sky the limit? Hoe bereik je 90% groei voor het tweede jaar op rij? Dankzij een onderneming die durft te innoveren, een team met een passie voor e-commerce marketing en een sterke strategie is het opnieuw gelukt. Tijdens onze sessie nemen we je mee in het proces, vertellen welke stappen we hebben genomen, welke (CRO) innovaties we hebben toegepast en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Deze kennissessie wordt gepresenteerd door Ruud van der Veer. Ruud van der Veer is e-commerce marketeer, projectleider en conversie-specialist bij Evoworks. Hier werkt hij dagelijks binnen een gespecialiseerd team aan de online marketing van webshops als Marington, Azerty en Welkoop. Zijn passie ligt bij CRO en de uitdaging om continue de conversie van de webshops te verhogen en de user experience te verbeteren door middel van een strategische aanpak. Dankzij zijn achtergrond als designer en usability researcher kan Ruud obstakels op een webshop snel achterhalen en makkelijk te vertalen naar oplossingen, wat zorgt voor de beste user experience voor webshops.

Als partner van Thuiswinkel en casepartner van Shopping today staan we op plek nummer 12 in Loods 6. Kom gerust langs voor meer informatie over Evoworks of onze e-commerce marketing diensten.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.