Online marketing uitbesteden

Vindbaarheid op internet is het bestaansrecht van webshops. Online marketing is daarbij voor iedere webshop een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. U kunt vaak al veel zelf doen om een webshop beter binnen de markt te positioneren. Er zijn veel factoren die bepalend zijn voor het succes van uw webshop. Kent u die factoren? Bent u altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen? Wedden van niet, moet u ook niet willen, laat ons dat doen.

Laat Evoworks proactief meewerken aan het succes van uw webshop;

  • Waarom koopt de klant bij u of juist de concurrent,
  • Wat is uw onderscheidend vermogen? Zijn er USP´s? Vindt uw bezoeker dat ook?
  • Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers klanten worden?
  • Wat doet u met bezoekers die de webshop verlaten?
  • Welk segment in de webshop heeft het beste rendement, en waarom?
  • Welk segment in de webshop heeft het slechtste rendement, en waarom?

Hierboven zijn maar enkele factoren beschreven. Er zijn er natuurlijk veel meer.  U denkt aardig op de hoogte te zijn? Laat u verrassen door onze werkwijze, geen loze beloftes of gouden bergen beloven. Gewoon gezonde omzetgroei realiseren met meer rendement, het lijkt zo eenvoudig. Maar dat is wel waar wij ons met u op gaan focussen.

Het uitbesteden van online marketing is voor elke webshop de beste keuze. Een marketeer is een vakman, net zoals de bakker. Thuis een brood bakken is leuk, maar wij “bakken de lekkerste broden”.

Hoe krijgt u online marketing op een hoger niveau? Daar komt toch vaak een e-commerce professional bij kijken. Uw online marketing uitbesteden is daarom vaak een verstandige keuze. Evoworks is één van de weinige bureaus gespecialiseerd in online marketing voor webshops. Dit maakt ons de ideale partner voor uw webshop.

Online marketing is een voortdurend proces. Veranderingen vanuit zoekmachines (Google en Bing), veranderingen in de branche waarin u actief bent, veranderingen in betaald zoekverkeer enz enz. Het is voor webshops onmogelijk om de veranderingen in de markt voortdurend te monitoren en vervolgens voor de eigen webshop correct te interpreteren en implementeren.

Daar maken wij juist het verschil. Wij signaleren veranderingen voor u en zorgen er tijdens het online marketing uitbestedingstraject voor dat u die voorsprong houdt.

Hebt u met uw webshop ambities? Wilt u groeien en meer rendement behalen? Door de samenwerking met ons wordt uw webshop naar een hoger niveau gebracht.

Bent u op zoek naar een professionele e-commerce partij aan wie u online marketing kunt uitbesteden? We leggen u hieronder stap voor stap uit hoe het uitbesteden van uw online marketing aan Evoworks in zijn werk gaat. Daarbij hanteren we altijd zes stappen die meestal in de volgende volgorde doorlopen worden: online strategie, web analytics, conversie optimalisatie, zoekmachine marketing, online adverteren & retentiemarketing.

Wij gaan voor maximaal resultaat, meer omzet tegen lagere kosten. Uw succes = ons succes!
Juri Müller, Senior Partner

Meer weten over het uitbesteden van de online marketing?

+31 (0)6 456 482 50

Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden die we op deze pagina beschrijven. Wij beoordelen uw webshop en vervolgens bepalen wij welke vorm van advies bij uw webshop past. Neem eenvoudig contact met ons op.

Wat we voor je uit handen nemen

Gaat u bij ons uw online marketing uitbesteden? Dan nemen we de volledige online marketing voor uw webshop uit handen. We denken mee op strategisch niveau, zijn uitvoerende kracht en houden het rendement constant in de gaten. Daarnaast blijven we altijd zoeken naar nieuwe kansen in uw markt.

Er zijn binnen een uitbestedingstraject altijd een aantal stappen die we doorlopen. Hieronder zijn deze onderdelen te zien. Wanneer u op een onderdeel klikt, dan geven we u meer uitleg over dat betreffende onderdeel.

Een zorgvuldig uitgewerkte online strategie vormt de basis voor succesvolle e-commerce marketing.
Door analyse van resultaten en gedrag van bezoekers, breng je concrete verbetermogelijkheden in kaart.
Meer verkopen onder huidige bezoekers door aanpassingen aan de webshop
Zoekmachine marketing bestaat uit zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA)
Zeer gericht potentiële klanten bereiken via verschillende online advertentiekanalen.
Haal meer uit trouwe klanten en probeer ze te verleiden tot herhaalaankopen.

Online marketing volledig uitbesteden

Zoals u ziet, kunnen we online marketing als geheel uit handen nemen. We zullen dan altijd op strategisch vlak meedenken. Het onderscheidend vermogen, de positie in de markt, de doelgroep en de concurrentie zijn uiterst belangrijk. Deze zaken vormen de fundering tot succes.

Dit is daarom vaak ook de enige eis die we stellen aan een nieuw project. U moet onderscheidend zijn in de markt voordat wij succes voor u kunnen boeken. Uiteraard helpen we u om deze onderscheidende elementen tot op de bodem uit te zoeken wanneer u daar behoefte aan hebt.

Slechts één onderdeel uitbesteden

We zien bovengenoemde onderdelen als één geheel voor de online marketing van een webshop. Synergie tussen deze onderdelen is dan ook erg belangrijk. Volledige online marketing uitbesteden is daarom ook vaak ons advies. Heeft u toch behoefte aan het uitbesteden van slechts één of meerdere online marketing onderdelen, dan is dat ook mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld alleen uw AdWords werkzaamheden uitbesteden dan kan dat. We bouwen en optimaliseren uw AdWords campagnes dan volledig voor u. Uiteraard is het succes van AdWords campagnes afhankelijk van een totale strategie. We zullen dan ook altijd meedenken op meerdere vlakken, maar de uitvoerende werkzaamheden zullen dan alleen voor het door u gekozen onderdeel zijn.