Verkopen via Amazon in Nederland

Verkopen via Amazon is iets wat in Duitsland door veel ondernemers wordt gedaan en met succes. Amazon heeft een groot bereik en in Duitsland gaat zelfs één op de twee online kopers eerst naar Amazon om te zoeken naar het gewenste product. Op korte termijn kunnen ondernemers ook in Nederland en België via Amazon hun producten gaan verkopen. Dat biedt kansen! Maar verkopen via Amazon in Nederland: hoe werkt dit precies?

Verkopen in Nederland en Belgiëvia Amazon

Als de online marketing specialist voor webshops hebben we al jaren ervaring met Amazon Duitsland. Wij helpen onze klanten met het opzetten van een persoonlijk Amazon account en assisteren bij het maken van de beste keuzes voor de desbetreffende webshop.

Doordat Amazon een enorme bekendheid heeft, kun je eenvoudig gebruik maken van het bereik van Amazon en extra omzet genereren. Omdat het verkoopbeleid voor verkopers vrij streng is en er diverse factoren van invloed zijn op het verkoopsucces via Amazon, kunnen wij ook hierbij ondersteuning bieden. Zo kun je op Amazon producten verkopen via betaalde advertenties (vergelijkbaar met Google AdWords) en heeft Amazon een eigen betaalprovider (Amazon Payments).

Naar verwachting zal Amazon op korte termijn via Amazon.nl zo’n 20 productcategorieën toevoegen naast de huidige categorie e-books. Denk hierbij aan juwelen, consumentenelektronica en mode.

Ook via Amazon verkopen?

Logistiek via Amazon

Het logistieke proces kun je ook uitbesteden aan Amazon, waardoor je kunt profiteren van een enorm Europees fulfilment netwerk. Onder andere verzending, verpakking en opslag kan Amazon voor je verzorgen. Binnen het fulfilment proces bestaan er verschillende programma’s waar je gebruik van kunt maken zoals Amazon Vendor Express en Amazon Seller Central. Wij kunnen adviserend helpen om een keuze daarin te maken.

Ook verkopen via Amazon in Nederland en België?

Ben je ook van plan om producten via Amazon te verkopen in Nederland en België? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor samen met ons door te nemen. Als e-commerce specialist met Amazon ervaring zijn wij hiervoor de aangewezen partner.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.