Online adverteren

“Online adverteren zou eigenlijk bij geen enkele webshop mogen ontbreken. Het rendement van online advertentiekanalen is namelijk erg goed meetbaar waardoor de waarde van deze kanalen perfect in kaart gebracht kunnen worden. Bij een professionele inzet liggen rendementen vaak hoog”.

Snel resultaat met online advertenties

Binnen het uitbestedingstraject speelt online adverteren een belangrijke rol voor webshops. Deze kanalen zijn snel in te richten, waardoor we al snel resultaat kunnen boeken. Door online te adverteren vergroot je het bereik van je webshop met gerichte targeting.

Talloze mogelijkheden voor online adverteren zijn beschikbaar om zeer gericht relevante doelgroepen te bereiken. Denk hierbij aan het adverteren in zoekmachine, zichtbaar zijn op vergelijkingssites, adverteren op websites binnen je branche of bannering op social media.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Effectief adverteren in Google & Bing
  • Inzet van Shopping campagnes
  • Rendement behalen van kanalen
  • Affiliate marketing & vergelijkingssites
Neem contact op!

Iedere webshop een uniek project

Bij Evoworks hebben wij ervaring met het opzetten en optimaliseren van diverse online marketing kanalen. Hierdoor zijn we in staat om verschillende kanalen in een op maat gemaakte strategie voor jouw webshop rendabel te maken.

Elke webshop zien we dan ook als een uniek project. Iedere klant heeft haar eigen sterke punten, doelgroep en concurrenten. Door alles in kaart te brengen, kan gekozen worden voor de meest renderende kanalen en kan jouw doelgroep snel, effectief en meetbaar bereikt worden.

GOOGLE ADWORDS

Met AdWords wordt er specifiek geadverteerd in het zoeknetwerk of displaynetwerk van Google. Voor veel webshops is dit een belangrijk kanaal en Evoworks is uitgegroeid tot AdWords expert voor webshops.

AFFILIATE MARKETING

Vergroot het bereik van jouw webshop door je advertenties te vertonen op relevante websites. Naast directe verkopen heeft dit ook positieve invloed op de naamsbekendheid van jouw webshop.

We gebruiken hiervoor onder andere het affiliate netwerk van Zanox, TradeTracker en Daisycon.

Vergelijkingssites

Met name geschikt voor webshops met een uniek aanbod of een scherpe prijs. Vergelijkingssites zijn populair in Nederland en kunnen veel bezoekers naar uw website verwijzen. Denk hierbij aan Kieskeurig.nl, Tweakers en Beslist.

Onlineadverteren

Campagnes met maximaal rendement! Evoworks kijkt per webshop welke kanalen het beste ingezet kunnen worden en hoe deze kanalen opgezet dienen te worden zodat maximaal rendement behaald kan worden.

Daarbij is Google AdWords een kanaal dat we bijna altijd inzetten. Wil je Adwords uitbesteden? Met onze jarenlange ervaring bij het inzetten van Google AdWords, krijgen we bijna iedere campagne rendabel.

AdWords uitbesteden?

Online adverteren uitbesteden?

Online adverteren mag niet ontbreken in je online marketing strategie. Wil jij ook professioneel online adverteren inzetten, maar ontbreekt het je aan kennis en tijd? Dan kun je online adverteren ook uitbesteden!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.