Online adverteren

“Online adverteren zou eigenlijk bij geen enkele webshop mogen ontbreken. Het rendement van online advertentiekanalen is namelijk erg goed meetbaar waardoor de waarde van deze kanalen perfect in kaart gebracht kunnen worden. Bij een professionele inzet liggen rendementen vaak hoog”.

Snel resultaat met online advertenties

Binnen het uitbestedingstraject speelt online adverteren een belangrijke rol voor webshops. Deze kanalen zijn snel in te richten, waardoor we al snel resultaat kunnen boeken. Door online te adverteren vergroot u het bereik van uw webshop met gerichte targeting.

Talloze mogelijkheden voor online adverteren zijn beschikbaar om zeer gericht relevante doelgroepen te bereiken. Denk hierbij aan het adverteren in zoekmachine, zichtbaar zijn op vergelijkingssites, adverteren op websites binnen uw branche of bannering op social media.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Effectief adverteren in Google & Bing

Inzet van Shopping campagnes

Rendement behalen van kanalen

Affiliate marketing & vergelijkingssites

Neem contact op!

Iedere webshop een uniek project

Bij Evoworks hebben wij ervaring met het opzetten en optimaliseren van diverse online marketing kanalen. Hierdoor zijn we in staat om verschillende kanalen in een op maat gemaakte strategie voor uw webshop rendabel te maken.

Elke webshop zien we dan ook als een uniek project. Iedere klant heeft haar eigen sterke punten, doelgroep en concurrenten. Door alles in kaart te brengen, kan gekozen worden voor de meest renderende kanalen en kan uw doelgroep snel, effectief en meetbaar bereikt worden.

Enkele kanalen waar wij voor onze klanten in adverteren:

Google AdWords

Met AdWords wordt er specifiek geadverteerd in het zoeknetwerk of displaynetwerk van Google. Voor veel webshops is dit een belangrijk kanaal en Evoworks is uitgegroeid tot AdWords expert voor webshops.

Affiliate marketing

Vergroot het bereik van uw webshop door je advertenties te vertonen op relevante websites. Naast directe verkopen heeft dit ook positieve invloed op de naamsbekendheid van uw webshop.

Vergelijkingssites

Met name geschikt voor webshops met een uniek aanbod of een scherpe prijs. Vergelijkingssites zijn populair in Nederland en kunnen veel bezoekers naar uw website verwijzen.

Campagnes met maximaal rendement

Evoworks kijkt per webshop welke kanalen het beste ingezet kunnen worden en hoe deze kanalen opgezet dienen te worden zodat maximaal rendement behaald kan worden.

Daarbij is Google AdWords een kanaal dat we bijna altijd inzetten. Wilt u Adwords uitbesteden? Met onze jarenlange ervaring bij het inzetten van Google AdWords, krijgen we bijna iedere campagne rendabel.

Neem contact op met:

Bert Cillessen

+31(0)85 - 401 5454

sales@evoworks.nl

Aan de slag?


Waarom Evoworks?

Gespecialiseerd in
e-commerce

Meer dan 10 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Rendement als uitgangspunt