AdWords uitbesteden

Je wilt AdWords uitbesteden aan professionals? Evoworks beheert al je AdWords campagnes en bewaakt daarbij het rendement. Als specialist in Google AdWords bouwen wij rendabele AdWords campagnes of optimaliseren je huidige AdWords campagnes.

Waarom AdWords uitbesteden?

 • Behaal een hoog rendement uit je campagnes door onze ervaring met honderden AdWords campagnes
 • Meer tijd over voor je eigen bedrijf en taken
 • Je hebt een klankbord en je campagnes worden voortdurend verbeterd
 • Alles is meetbaar en direct zichtbaar in je ROI

 

AdWords uitbesteden?

Wij ontzorgen je in AdWords

We zorgen ervoor dat je professioneel, snel en vakkundig wordt geholpen. Binnen het traject AdWords uitbesteden staat bij ons de klant altijd centraal en helpen we hen groeien. Inmiddels hebben we door middel van dit traject uitstekende resultaten geboekt. Enkele van onze klanten zijn marktleider geworden in hun branche!

Je AdWords uitbesteden? We vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van Google AdWords. Daarnaast bekijken we op welke manier we het rendement van je webshop kunnen verbeteren.

Basiseisen AdWords campagnes

 • Koppeling Google Analytics aan je AdWords voor goede metingen
 • Onderscheid het zoek-, inhoud- en mobiele advertentie netwerk
 • Bepaal vooraf goed waar je wilt adverteren en op welke platformen
 • Laat je zoekwoorden terugkomen in de advertenties
 • Verwijder zoekwoorden welke een laag CTR hebben of optimaliseer de advertenties
 • Besteed wekelijks, het liefst dagelijks, tijd aan je campagnes
 • Bepaal de juiste campagnestructuren aan de hand van je webshop indeling
 • Gebruik meerdere advertentievarianten voor de beste inzichten
 • Controleer de scores van je zoekwoorden om ‘boetes’ te voorkomen (meer kosten per klik)

WANNEER UITBESTEDEN?

Huidige situatieGevolg
Te weinig tijdIneffectieve AdWords campagnes
Gebrek aan ervaring    Fouten in online marketing campagnes
Beperkte resourcesHalf werk en ontevreden medewerkers
Doelgroep wordt niet effectief getargetTe weinig inkomsten
Succes kan niet worden gemetenMarketingbudget wordt niet optimaal benut
Beperkte marketingstrategieBepaalde groepen potentiële klanten worden niet bereikt
Beperkt budget    Beperkte investering in de toekomst
Concurrentie is beter aanwezigConcurrentiepositie verslechtert

 

Waarom Evoworks?

De afgelopen jaren gingen vele webshops met ons een samenwerkingsverband aan om professionele AdWords campagnes te laten bouwen. Door de jarenlange ervaring hebben we een Adwords werkwijze ontwikkeld welke onze diensten altijd tot een succes maken. Daarnaast controleren we of web analytics zijn ingesteld voor een correcte meting. We monitoren de campagnes voortdurend en zullen op basis van rapportages advies geven over het behalen van optimaal rendement.

Evoworks werkt voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven. Diverse van onze klanten zijn in hun branche marktleider geworden en gebleven! 

Waarom Evoworks de beste keus is!

 • Wij zijn Google Premier Partner
 • Officieel gecertificeerd AdWords Premier Partner
 • Jarenlange ervaring voor de meest uiteenlopende AdWords opdrachten
 • Werken op ROI basis, we kijken als eerste naar het rendement
 • Vooraf controle van web Analytics voor juiste metingen
 • Pro-actief en verplaatsen ons in jouw webshop en doelgroep
Contact

Wat is Google Adwords?

Met Google AdWords kunt u adverteren in de Google zoekmachine op termen die gerelateerd zijn aan je producten of diensten. Wanneer u binnen Google op een term zoekt, zijn de bovenste 4 vermeldingen meestal advertenties. Via Google Adwords kunt u deze posities op specifieke zoektermen kopen. Dit maakt het mogelijk om zeer gericht te adverteren op potentiële klanten binnen uw doelgroep.

Omdat deze bezoekers al op zoek zijn naar een product of dienst voordat ze in aanraking komen met uw webshop, is al een duidelijke interesse aanwezig en is de kans op conversie vele malen hoger. Hierdoor zijn de bezoekers die met AdWords worden gegenereerd waardevol verkeer.

Google AdWords is echter niet beperkt tot alleen gevonden worden in de zoekresultaten van Google. Er zijn veel meer advertentiemogelijkheden beschikbaar binnen Adwords in zowel het zoek- als displaynetwerk. Hierdoor is het mogelijk om nog specifieker te werk te gaan bij het bereiken van een doelgroep. Denk hierbij aan dynamische advertenties, video advertenties of zelfs advertenties in Gmail.

Waarom AdWords?

De hoeveelheid online aankopen die gedaan worden in Nederland groeit ieder jaar stevig door. De Google zoekmachine speelt hierin een belangrijke rol met een marktaandeel van meer dan 90% op zowel desktop als mobiel en tablet. Gevonden worden in Google is dus al snel essentieel om een webshop te laten groeien.

Waar SEO op de lange termijn kan zorgen dat een webshop gevonden wordt, is het resultaat van AdWords meteen merkbaar. Vanaf het moment dat de campagnes live gaan is uw webshop zichtbaar en wordt hier relevant verkeer naartoe geleid. Google AdWords uitbesteden maakt het dus mogelijk om ook op de korte termijn meer omzet te behalen door middel van de Google zoekmachine.

AdWords uitbesteden?

Oog op rendement

In AdWords betaal je meestal een prijs per ontvangen klik. Deze kosten kunnen al snel oplopen wanneer campagnes niet specifiek genoeg zijn ingezet, waardoor het rendement achter blijft.

AdWords uitbesteden bij Evoworks betekent dat het oog altijd op het rendement wordt gehouden. Voor iedere euro die besteed wordt aan AdWords, moeten daar meerdere voor terugkomen. Dat is ons uitgangspunt. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met AdWords en hebben we onze eigen werkwijze ontwikkeld. Door het inzetten van deze werkwijze verhogen wij altijd het rendement, en maken we van ieder traject een succes.

Wanneer je de AdWords campagnes voor je webshop verder wilt optimaliseren, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor om je wensen te bespreken.

AdWords uitbesteden?

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.