AdWords uitbesteden

U wilt AdWords uitbesteden aan professionals? Evoworks beheert uw AdWords campagnes en bewaakt daarbij het rendement. Als specialist in Google AdWords bouwen wij rendabele AdWords campagnes of optimaliseren uw huidige AdWords campagnes.

Wij ontzorgen u in AdWords

We zorgen ervoor dat u professioneel, snel en vakkundig wordt geholpen. Binnen het traject AdWords uitbesteden staat bij ons de klant altijd centraal en helpen we hen groeien. Inmiddels hebben we door middel van dit traject uitstekende resultaten geboekt. Enkele van onze klanten zijn marktleider geworden in hun branche!

Uw AdWords uitbesteden? We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Google AdWords. Daarnaast bekijken we op welke manier we het rendement van uw webshop kunnen verbeteren.

Neem contact op!

Waarom AdWords uitbesteden?

 • Behaal een hoog rendement uit uw campagnes door onze ervaring met honderden AdWords campagnes;
 • Meer tijd over voor uw eigen bedrijf en taken: naast dat u wellicht onvoldoende kennis in huis hebt, heeft u wellicht ook onvoldoende tijd om AdWords succesvol in te zetten;
 • U heeft een klankbord en uw campagnes worden voortdurend verbeterd;
 • Alles is meetbaar en direct zichtbaar in uw ROI.

Basiseisen AdWords campagnes

 • Koppeling Google Analytics aan uw AdWords voor goede metingen;
 • Bepaal vooraf goed waar u wilt adverteren en op welke platformen;
 • Onderscheid het zoek-, inhoud- en mobiele advertentie netwerk;
 • Bepaal de juiste campagnestructuren aan de hand van uw webshop indeling;
 • Laat uw zoekwoorden terugkomen in de advertenties;
 • Gebruik meerdere advertentievarianten voor de beste inzichten;
 • Verwijder zoekwoorden welke een laag CTR hebben of optimaliseer de advertenties;
 • Controleer de scores van uw zoekwoorden om ‘boetes’ te voorkomen (meer kosten per klik);
 • Besteed wekelijks, het liefst dagelijks, tijd aan uw campagnes.
verfgroothandel google shopping

Wanneer uitbesteden?

Uw situatie Gevolg
Te weinig tijd Ineffectieve AdWords campagnes
Gebrek aan ervaring Fouten in uw online marketing campagnes
Beperkte resources Half werk en ontevreden medewerkers
Doelgroep wordt niet effectief getarget Te weinig inkomsten
Succes kan niet worden gemeten Marketingbudget wordt niet optimaal benut
Beperkte marketingstrategie Bepaalde groepen potentiële klanten worden niet bereikt
Beperkt budget Beperkte investering in de toekomst
Concurrentie is beter aanwezig Uw concurrentiepositie verslechtert

Waarom Evoworks?

De afgelopen jaren gingen vele bedrijven met ons een samenwerkingsverband aan om professionele AdWords campagnes te laten bouwen. Door de jarenlange ervaring hebben we een Adwords werkwijze ontwikkeld welke onze diensten altijd tot een succes maken. Daarnaast analyseren we uw webshop op verbetermogelijkheden en controleren we of web analytics zijn ingesteld voor een correcte meting. We monitoren uw campagnes voortdurend en zullen op basis van rapportages advies geven over het behalen van optimaal rendement.

Wij zijn Google Premier Partner:

Nog meer redenen waarom Adwords uitbesteden bij Evoworks voor u de beste keus is:

 • Officieel gecertificeerd AdWords Premier Partner;
 • Jarenlange ervaring voor de meest uiteenlopende AdWords opdrachten;
 • Werken op ROI basis, we kijken als eerste naar uw rendement;
 • Vooraf controle van uw web Analytics voor juiste metingen;
 • Pro-actief en verplaatsen ons in uw bedrijf en doelgroep.

Onze klanten

Evoworks werkt voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven. Diverse van onze klanten zijn in hun branche marktleider geworden en gebleven! Bekijk hieronder de klanten waarvoor we onder andere AdWords uit hebben ingezet:

Wat is Google Adwords?

Met Google AdWords kunt u adverteren in de Google zoekmachine op termen die gerelateerd zijn aan je producten of diensten. Wanneer u binnen Google op een term zoekt, zijn de bovenste 4 vermeldingen meestal advertenties. Via Google Adwords kunt u deze posities op specifieke zoektermen kopen. Dit maakt het mogelijk om zeer gericht te adverteren op potentiële klanten binnen uw doelgroep.

Omdat deze bezoekers al op zoek zijn naar een product of dienst voordat ze in aanraking komen met uw webshop, is al een duidelijke interesse aanwezig en is de kans op conversie vele malen hoger. Hierdoor zijn de bezoekers die met AdWords worden gegenereerd waardevol verkeer.

Google AdWords is echter niet beperkt tot alleen gevonden worden in de zoekresultaten van Google. Er zijn veel meer advertentiemogelijkheden beschikbaar binnen Adwords in zowel het zoek- als displaynetwerk. Hierdoor is het mogelijk om nog specifieker te werk te gaan bij het bereiken van een doelgroep. Denk hierbij aan dynamische advertenties, video advertenties of zelfs advertenties in Gmail.

Waarom Adwords inzetten?

De hoeveelheid online aankopen die gedaan worden in Nederland groeit ieder jaar stevig door. De Google zoekmachine speelt hierin een belangrijke rol met een marktaandeel van meer dan 90% op zowel desktop als mobiel en tablet. Gevonden worden in Google is dus al snel essentieel om een webshop te laten groeien.

Waar SEO op de lange termijn kan zorgen dat een webshop gevonden wordt, is het resultaat van AdWords meteen merkbaar. Vanaf het moment dat de campagnes live gaan is uw webshop zichtbaar en wordt hier relevant verkeer naartoe geleid. Google AdWords uitbesteden maakt het dus mogelijk om ook op de korte termijn meer omzet te behalen door middel van de Google zoekmachine.

Oog op rendement

In AdWords betaalt u meestal een prijs per ontvangen klik. Deze kosten kunnen al snel oplopen wanneer campagnes niet specifiek genoeg zijn ingezet, waardoor het rendement achter blijft.

AdWords uitbesteden bij Evoworks betekent dat het oog altijd op het rendement wordt gehouden. Voor iedere euro die besteed wordt aan AdWords, moeten daar meerdere voor terugkomen. Dat is ons uitgangspunt. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met AdWords en hebben we onze eigen werkwijze ontwikkeld. Door het inzetten van deze werkwijze verhogen wij altijd het rendement, en maken we van ieder traject een succes.

Neem contact op met:

Bert Cillessen

+31(0)85 - 401 5454

sales@evoworks.nl

Aan de slag?


Waarom Evoworks?

Gespecialiseerd in
e-commerce

Meer dan 10 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Rendement als uitgangspunt