Social media uitbesteden

Social media marketing kent de laatste jaren een groei aan populariteit.

Ook uw doelgroep zit op Linkedin, Facebook en Pinterest

Social media marketing kent de laatste jaren een groei aan populariteit. Voorheen zagen veel bedrijven social media nog als een kanaal geschikt voor individueel gebruik en niet voor de zakelijke markt. Tegenwoordig wordt daar toch steeds vaker anders over gedacht. Dat is ook niet gek te vinden. Een groot deel van de Nederlandse bevolking is namelijk te vinden op dit kanaal. Daarnaast groeit het gebruik van social media nog altijd door.

De vele mogelijkheden waarop social media voor uw webshop ingezet kan worden, maakt dit kanaal dan ook zeer interessant. Heeft u geen idee hoe u social media het best kunt inzetten? Uw social media uitbesteden kan dan een goede stap zijn.

Waar kan ik social media voor inzetten?

Social media is uitermate geschikt voor online marketing activiteiten van uw webshop. Via social media kunt u de dialoog met (potentiële) klanten aangaan. Behalve dat u via social media nieuwe bezoekers naar uw webshop kunt trekken en uw naamsbekendheid kunt vergroten, is het ook voor retentiemarketing een zeer geschikt middel. Social media is namelijk zeer geschikt om de dialoog met bestaande klanten aan te gaan en deze weer opnieuw naar uw webshop te doen navigeren. Doordat hierbij interactie op zeer persoonlijk niveau mogelijk is, is het een uitermate geschikt middel om te werken aan het bouwen van een goede relatie. Hierdoor kunt u meer vertrouwen en loyaliteit realiseren en de omzet van uw webshop doen stijgen.

(potentiële) Klanten

Een groot deel van uw (potentiële) klanten is actief op social media. Er zijn veel verschillende populaire social media kanalen. Hierdoor is altijd wel een kanaal dat interessant is om met uw webshop actief op te zijn. Zo is Pinterest gericht op visuele content en kan dit kanaal erg interessant zijn wanneer u actief bent in de fashion of home & living. Linkedin is weer meer geschikt voor B2B bedrijven. Zo kan iedere webshop wel iets doen met social media. Bij Evoworks hebben wij ervaring om social media marketing effectief toe te passen als online marketing methode.

Social media uitbesteden voor uw webshop

Iedere webshop waar wij voor werken, heeft getwijfeld of en hoe social media kan bijdragen aan haar online marketing. Wilt u social media marketing uibesteden? Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes en het inzetten van social media voor uw webshop. Er is namelijk altijd een kanaal dat u helpt bij het vergroten van uw naamsbekendheid, en dus meer bezoekers en meer omzet.

Waarom nog langer wachten?

U bent er waarschijnlijk al achter; social media biedt een positieve uitkomst voor de online marketing van uw webshop én een groot deel van uw doelgroep is daar te vinden. Social media zal zeer zeker omzet opleveren, wacht daarom niet langer en laat Evoworks u helpen met het opzetten van een goede strategie.

Neem contact op met:

Bert Cillessen

+31(0)85 - 401 5454

sales@evoworks.nl

Aan de slag?


Waarom Evoworks?

Gespecialiseerd in
e-commerce

Meer dan 10 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Rendement als uitgangspunt