Zoekmachine marketing

“Evoworks is door de jaren heen uitgegroeid tot dé zoekmachine marketing specialist voor webshops. Zoekmachine marketing is daarom ook vaak het kanaal waarmee we de meeste omzet voor uw webshop genereren.”

Betaald én onbetaald vindbaar in Google & Bing

Een goede inzet van zoekmachine marketing is essentieel om online succes te behalen. Zoekmachine marketing biedt veel potentie om veel relevant verkeer naar je webshop te genereren. Met de juiste technieken, werkwijzen, een doordachte strategie en een vleugje ambitie streeft Evoworks, als zoekmachine marketing bureau, samen met haar klanten marktleiderschap na. Zoekmachine marketing speelt daar een uiterst belangrijke rol in.

Zoekmachine marketing bestaat uit Zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie. Het verschil tussen de beide vakgebieden is dat het bij zoekmachine adverteren om betaalde posities binnen de zoekmachine gaat en bij zoekmachine optimalisatie om de niet betaalde posities.

Wat kunnen we voor u betekenen?

SEO strategie maken & uitvoeren

Effectief adverteren in Google & Bing

Campagne analyse voor het optimale rendement

Verbeteren van organische resultaten

Neem contact op!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat de pagina’s binnen je webshop scoren op de meest relevante termen voor die betreffende pagina. Daarbij is het eerste doel vaak een betere positie binnen de zoekmachines verkrijgen.

Ook valt vaak veel te winnen op de pagina zelf. Een tegenvallend resultaat voor een bepaalde pagina, hoeft niet altijd te liggen aan een lage positie in zoekmachines. Het kan ook voorkomen dat bezoekers die op een pagina terecht komen, niet kunnen vinden wat ze zoeken. Het verbeteren van het conversiepercentage van die betreffende pagina behoort dan ook binnen onze werkzaamheden. Dus meer omzet genereren uit bestaande bezoekers.

Lees hier meer informatie over SEO >

Zoekmachine adverteren (SEA)

Bij zoekmachine adverteren gaat het om de betaalde posities waarop u gevonden wordt binnen de zoekmachines. Daarbij heeft iedere zoekmachine haar eigen platform om advertenties te beheren. Google heeft haar bekende platform genaamd Google AdWords. Het kleinere broertje Bing werkt met een vergelijkbaar platform genaamd Bing Ads.

Voor een webshop is zoekmachine adverteren eigenlijk een kanaal dat niet mag ontbreken binnen de marketingactiviteiten. De gerichte plaatsingsmogelijkheden tot op productniveau (bijvoorbeeld Google Shopping), maakt dit vaak een zeer rendabel kanaal voor een webshop. Daarbij is de inzet van zowel Google AdWords als Bing Ads essentieel.

Lees hier meer informatie over SEA >

De resultaten van zoekmachine marketing

Bij de inzet van zoekmachine marketing draait het om resultaat behalen op zowel korte als lange termijn.

– Zoekmachine adverteren (SEA) geeft de mogelijkheid om direct topposities te bemachtigen en kan daarom op korte termijn al veel extra omzet te genereren.

– Zoekmachine optimalisatie (SEO) is daarentegen meer op de lange termijn gericht. Het behalen van topposities door middel van zoekmachine optimalisatie neemt meer tijd in beslag, maar levert u uiteindelijk wel veel extra omzet op zonder dat er advertentiekosten gemaakt hoeven te worden.

Daarbij helpen we u volledig binnen het uitbestedingstraject. Evoworks heeft zich reeds als zoekmachine marketing bureau bewezen door de omzet van haar klanten aanzienlijk te laten groeien.

Zoekmachine marketing advies

Voert u zoekmachine marketing werkzaamheden liever zelf uit maar wilt u hier graag ondersteuning bij? Evoworks biedt ook een adviestraject voor zoekmachine marketing. Bekijk de pagina’s SEO advies of AdWords advies voor meer informatie .

Neem contact op met:

Bert Cillessen

+31(0)85 - 401 5454

sales@evoworks.nl

Aan de slag?


Waarom Evoworks?

Gespecialiseerd in
e-commerce

Meer dan 10 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Rendement als uitgangspunt