Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het is belangrijk voor de autoriteit van je webshop dat er een goed en uitgebreid linkprofiel wordt opgebouwd. Middels ons partnernetwerk verzorgen wij de linkbuilding voor je webshop. Door het inzetten van Linkbuilding verbeteren we het linkprofiel en daarmee de autoriteit van de webshop. Dit zal ten goede komen van de organisch gegenereerde omzet.

SEO pijler autoriteit

Eén van de belangrijkste factoren in het algoritme van een zoekmachine is nog altijd het aantal en de kwaliteit van websites dat naar jouw webshop linkt. Elke link geeft jouw webshop meer autoriteit. Eigenlijk is dit dus een ‘stem’ op je webshop vanuit iemand anders.

Zaken die we bij het onderdeel autoriteit gaan bekijken zijn onder andere het aantal links en de kwaliteit van deze links, je domein autoriteit en linkstrategie. 

Via ons partnernetwerk kunnen we vervolgens links voor jouw webshop gaan realiseren. Middels een strategisch plan zorgen we ervoor dat er een goed linkprofiel voor jouw shop wordt neergezet en er links naar jouw webshop op relevante websites komen te staan.

Wil je linkbuilding voor jouw webshop inzetten of professionaliseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Linkbuilding onderdelen

  • Aantal links
  • Kwaliteit links
  • Social links
  • Linkbait
  • Domein autoriteit
  • Linkstrategie

 

Linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Via ons partnernetwerk kunnen wij een zeer uitgebreid linkprofiel opbouwen. Dit partnernetwerk bestaat uit tal van bloggen, influencers en platformen. Afhankelijk van de volwassenheid van de webshop en de e-commerce strategie kan de module Linkbuilding ingezet gaan worden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.