Search engine marketing

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing is letterlijk naar het Nederlands vertaald zoekmachinemarketing. Zoekmachinemarketing zorgt ervoor dat webpagina's vindbaar worden bij zoekdiensten. Onder search engine marketing vallen de begrippen search engine advertising en search engine optimization. Deze twee termen staan in verband met search engine marketing. Search engine marketing is het promoten van je bedrijf door middel van een goede positie te bemachtigen bij zoekmachines. Door gebruik te maken van online marketing kan dit veel nieuwe bezoekers naar je website trekken.

Search Engine Advertising

Search engine advertising is een methode voor het plaatsen van online advertenties op webpagina’s die de resultaten van de zoekmachine tonen. Zoek advertenties zijn gericht om zoekwoorden ingevuld bij zoekmachines te matchen met het zoekwoord opgegeven door het bedrijf. Consumenten zoeken vaak eerst via zoekmachines of er geen dergelijke producten te vinden zijn, en dan het liefst producten tegen een lagere prijs. Of ze zoeken voor meer informatie over een bepaald onderwerp of product. Door te adverteren op zoekmachine sites, via zoekwoorden, met je bedrijf of producten vinden consumenten je bedrijf of producten heel gemakkelijk.

Search Engine Optimization

Bij search engine optimization is het doel een website hoog te laten scoren bij zoekmachines. De zoekwoorden worden gematched met de woorden die in je content terugkomen. Google is de speler die de beslissing neemt op welke pagina je website wordt getoond. Door goede teksten te schrijven is de kans groot dat je op een van de eerste pagina’s getoond wordt. Er zijn soms bedrijven die veel tijd en geld besteden aan hun reclamecampagne maar dan weinig doen aan de inhoud van hun website. Wanneer je goed gevonden wilt worden bij zoekmachines is het van belang om goede teksten te schrijven en juiste informatie te melden zodat dit goed verwerkt kan worden door zoekmachines. Geen tijd voor online marketing? Neem dan contact met ons op!

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 mei 2016
Lees Meer
job-image
Cookietijd
04 mei 2016
Lees Meer
job-image
Widgets
27 april 2016
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl