Ubersuggest

Übersuggest is net als de AdWords Keyword tool een handige tool om de juiste zoekwoorden te kiezen om online te adverteren en voor SEO doeleinden. Übersuggest geeft uitgebreide suggesties voor zoekwoorden en zoekwoordcombinaties door het ingevoerde zoekwoord te combineren met aanvullende woorden op volgorde van het alfabet. De suggesties die de tool geeft kunnen vervolgens weer verder gespecificeerd worden door deze zoekwoorden aan te klikken. Op deze manier krijg je een enorme lijst met suggesties voor zoekwoorden weer.

Voorbeeld Übersuggest

Wanneer je bijvoorbeeld op online marketing zoekt geeft de tool 356 zoekwoorden. Telkens kun je op een zoekwoord klikken om combinaties met dat zoekwoord te vinden. Klik je bijvoorbeeld op 'online marketing cursus' dan geeft de tool suggesties als 'online marketing cursus gratis', 'online marketing cursus Amsterdam' enz.

Importeren naar AdWords

De lijsten met zoekwoorden kunnen eenvoudig gekopieerd worden naar bijvoorbeeld AdWords. Naast Nederlandse zoekwoorden is de tool ook beschikbaar voor een groot aantal andere talen. Door de vele suggesties die de tool geeft is Übersuggest uitermate geschikt om ideeën voor zoekwoorden of advertentie-indelingen op te doen. Het is aan te raden om de tool in combinatie met de Google AdWords Keyword tool te gebruiken. Suggesties uit Übersuggest kun je dan kopiëren naar de AdWords keyword tool om het zoekvolume en de concurrentie op de zoekwoorden te achterhalen.

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 mei 2016
Lees Meer
job-image
Cookietijd
04 mei 2016
Lees Meer
job-image
Widgets
27 april 2016
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl