White Hat SEO

architectural-design-architecture-ceiling-380768.jpg

White hat seo is het toepassen van de door zoekmachines toegestane manieren om de website te optimaliseren om daarmee de posities in de zoekmachines te verbeteren. Dit is de reguliere zoekmachine optimalisatie die SEO bedrijven toepassen.

Aan te raden

In tegenstelling tot black hat seo is white hat seo zeer aan te raden om te gebruiken voor elke website. Black hat seo is het tegenovergestelde van white hat seo, namelijk het beïnvloeden van de posities in de zoekresultaten door middel van door zoekmachines verboden tactieken. White hat seo is er vooral op gericht op de lange termijn een goede stabiele positie te verwerven in de zoekresultaten, waar black hat seo er vooral op is gericht om snelle succesjes te boeken. Bovendien loop je met white hat seo niet het risico om een "over optimalization penalty" op te lopen.

Toepassen van white hat seo

White hat seo kan op vele manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door zoekwoorden te verwerken in headers, paginatitels, meta descriptions, alt tags en teksten. Het is erop gericht om goede relevante teksten te schrijven en een natuurlijk linkprofiel op te bouwen. Het doel van White hat seo is dan ook om de kwaliteit van de website te verbeteren en daarmee op een natuurlijke manier beter naar voren te komen in de organische zoekresultaten. 

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.